Vanliga frågor

Vad ska jag tänka på vid en flyttstädning?

I begreppet flyttstädning så ingår egentligen allt. Här ska man alltså inte nöja sig med att dammsuga och torka golven utan det är verkligen av vikt att allt sköts på bästa sätt. Kyl- och frys ska frostas ur och städas. Spis och ugn måste vara skinande rena och fönster ska putsas. Detta alltså utöver städning av ytor, skåp och golv. Vid en flyttstädning ska extra fokus läggas på badrum och kök då dessa rum är absolut viktigast för de nya ägarna till boendet.

Vad händer om jag missköter min flyttstädning?

Misskötsel av flyttstädning kan leda till återbetalningskrav av de nya ägarna och denna summa kan vara relativt hög. Sköt din flyttstädning och var noggrann. Tänk att det är din egen bostad som du själv ska flytta in till – det brukar vara en bra ledstjärna att använda.

Kan jag anlita ett företag för min flyttstädning?

Det finns många företag som är verksamma och erbjuder sina tjänster inom flyttstädning. Detta är ett bra alternativ som ger ett perfekt resultat och där du själv slipper oroa dig för att något går fel. Det är ofta bättre och skönare att anlita ett företag för sin flyttstädning än att göra det själv. Tid är också pengar och genom att anlita ett företag så kan man istället fokusera helt på sitt nya boende.

Är flyttstädning dyrt?

Kostnaden för en flyttstädning varierar och beror helt på hur stor bostaden i fråga är. De flesta tar betalt per timme och även priserna skiljer mellan olika företag som arbetar med flyttstädning. Använd internet och sök efter det alternativ som passar dig bäst – både gällande prisbild och tidigare kunder som anlitat företaget i fråga.

Referenser är viktiga då det handlar om flyttstädning. Hellre betala lite extra för ett perfekt jobb än mindre för ett dåligt. Billigast är inte alltid bäst!

Flyttstädning Stockholm

Vi är experter på flyttstädning